Award Winning a and Partners Interior Design

Alvin Jo and Anson Ng Illustrates The a and Partners Interior Design

Alvin Jo and Anson Ng, the designer of the displayed project Interior Design by Alvin Jo and Anson Ng points out, Tinted mirror was carefully used on the wall adjacent to the staircase, thus creating a symmetrical vision. The existing staircase which was occupying 25% of the space was transformed to be the main sculpture of attraction. Coated flat metal bar was used to finish up the railing, showcasing a simple yet sophisticated detail. On the upper level, there are tables set for group dining and private dining. To achieve privacy, the metal finished communal table was placed away from the private dining to give a theatrical appearance to the narrow space available..

Award Winning a and Partners Interior Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=35663

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Manner homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2018 Design Manner - designmanner.com - All Articles