Store by Ali Alavi

Ali Alavi Discloses The Family Center Store

Ali Alavi, the creative mind behind the awarded design Family center - Store by Ali Alavi points out, There are a few reasons why I enclosed the long (30 meters) front wall. One, was that the existing building's elevation was really unpleasant, and I had no permission to touch it! Secondly, by enclosing the front facade, I gained 30 meters of wall space inside. According to my daily observational statistics study, majority of shoppers chose to go inside the store just because of curiosity, and to see what's happening behind this facade Curious forms..

Store by Ali Alavi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32959

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Manner homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Manner - designmanner.com - All Articles